23.02.2024 15:07, Najave

 

Izaslanstvo Hercegbosanske županije sudjeluje u Beogradu na 45. međunarodnom sajmu turizma

Na Beogradskom sajmu svečano je otvoren 45. međunarodni sajam turizma. Za sve posjetitelje vrata sajma su otvorena od četvrtka 22. veljače 2024. do nedjelje 25. veljače 2024. godine. Partner sajma je država Grčka. Na sajmu sudjeluje preko 400 izlagača iz 27 zemalja. Ovaj sajam je jedan od najznačajnijih sajmova u ovom dijelu Europe, te prilika da sudionici promoviraju svoju turističku ponudu, komuniciraju, surađuju te stvaraju partnerstva i grade jake odnose.


U organizaciji Turističkog klastera Hercegovina svoj doprinos da se predstave turistički potencijali dali su i predstavnici Hercegbosanske županije koji također sudjeluju na 45. međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.


Hercegbosansku županiju predstavljaju predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, predsjedatelj Skupštine Hercegbosanske županije Jozo Ćosić, ministar gospodarstva Hercegbosanske županije Miroslav Jaglica, zamjenica predsjedatelja Skupštine Hercegbosanske županije Dragana Damjanović, zastupnik u Skupštini Hercegbosanske županije Duško Radun i pomoćnik ministra gospodarstva za turizam Perica Sužanj.

Preuzeto s: www.vladahbz.com

img-20240223-wa0012.jpg